Cosul este gol

40312295890

magazin@sale4you.ro

Rregulament

REGULAMENTUL MAGAZINULUI INTERNET

Sale4you.ro

 

 • 1

Dispoziții generale

 1. Magazinul online [denumit în continuare "Magazin"] efectuează vânzări cu amănuntul prin intermediul Internetului, în baza acestor regulamente [în continuare "regulamentele"].
 2. Proprietarul magazinului este: SapetonGroup s.r.o., 737 01 Cesky Tesin stradă Hrabinska 498/19, TVA id 062 94 812, magazin@sale4you.ro.
 3. Regulamentele fac parte integrantă din contractul de vânzare încheiat cu Clientul.
 4. Clientul este de acord să accepte Termenii de vânzare.
 5. Prețurile afișate în Magazin sunt brute (inclusiv TVA).
 6. Bunurile disponibile în Magazin nu prezintă defecte fizice și legale.

 

 • 2

Comenzi de

 1. Comenzile pot fi făcute prin intermediul formularului disponibil pe site-ul magazinului,
 2. Condiția îndeplinirii comenzii constă în furnizarea de către Client a datelor care să permită verificarea Clientului și a bunurilor. Magazinul confirmă acceptarea comenzii prin e-mail sau prin telefon. Magazinul are dreptul de a refuza să accepte o comandă, să limiteze metoda de plată sau să solicite o plată în avans în cazul în care ordinul ridică o justificare rezonabilă pentru veridicitatea și exactitatea datelor sau metodei de plată date.
 3. Informațiile conținute pe site-ul magazinului în momentul plasării comenzii sunt obligatorii pentru părți, în special: prețul, caracteristicile mărfurilor, caracteristicile acestora, elementele incluse în set, data și metoda de livrare.
 4. Informațiile de pe site-ul magazinului nu constituie o ofertă în sensul Codului civil. La plasarea unei comenzi, clientul trimite o ofertă de cumpărare pentru un anumit element. Încheierea contractului de vânzare vine atunci când clientul confirmă comanda făcând clic pe link-ul de confirmare din e-mailul trimis de către client către client.

 

 • 3

Plăți

 1. Clientul are posibilitatea de a alege metodele de plată specificate în fila Formulare de plată.
 2. Prețurile de transport sunt specificate în lista de prețuri.
 3. Plata pentru bunuri și livrarea este necesară.

 

 • 4

Transportul mărfurilor

 1. Bunurile comandate sunt expediate prin intermediul companiilor de transport sau puse la dispoziția clientului la puncte desemnate.
 2. În cazul plății prin intermediul unui card de plată, data execuției ordinului este calculată din momentul autorizării pozitive a tranzacției.
 3. În cazul plății, alta decât perceperea, data expedierii se prelungește cu intervalul dintre comanda și data plății în contul bancar al Magazinului.

 

 • 5

Reclamații

 1. În cazul neconformității bunurilor cu contractul, vă rugăm să contactați magazinul magazin@sale4you.ro, care va organiza colectarea livrării de la client, pe cheltuiala magazinului, a mărfurilor anunțate împreună cu o descriere a neconformității. Notă: Expedierile trimise fără notificare prealabilă către biroul magazinului nu vor fi preluate!
 2. Magazinul va răspunde reclamației clientului în termen de 14 zile lucrătoare de la returnarea bunurilor, împreună cu o descriere a neconformității.
 3. Ori de câte ori se face o reclamație legitimă, Clientul trimite un element nou sau elimină neconformitatea.
 4. Setările calculatorului personal și ale monitorului care duc la afișarea eronată sau distorsionată a informațiilor despre produs (cum ar fi culorile) nu pot fi motive de plângere.
 • 6

Dreptul de retragere

 1. În conformitate cu Legea privind protecția consumatorilor, clientul are dreptul de a se retrage din contract.
 2. Dreptul de retragere este efectiv în cazul în care Clientul prezintă magazinului în termen de 14 zile de la primirea mărfurilor o declarație de retragere.
 3. Clientul returnează bunurile în magazin în termen de 5 zile de la depunerea declarației de retragere și confirmarea primirii de către Magazin.
 4. În termen de 5 zile lucrătoare de la primirea expedierii, magazinul va verifica starea produsului transferat și va decide dacă va accepta sau respinge returnarea.
 5. În termen de 7 zile de la verificarea mărfurilor, magazinul returnează suma plătită clientului. Clientul trebuie să indice numărul contului bancar pentru care suma trebuie rambursată. În cazul plății cu un card de plată, se poate face o rambursare pe card.
 6. Dreptul de retragere nu este disponibil pentru Client în cazurile specificate în Actul menționat la alin. 1 de mai sus.

  

 • 7

Informații personale

 1. Administratorul datelor personale ale Clientului a fost trimis în mod voluntar vânzătorului în cadrul înregistrării este SapetonGroup s.r.o., 737 01 Cesky Tesin, stradă Hrabinska 498/19, cu cod de TVA 062 94 812, magazin@sale4you.ro,
 2. Administratorul datelor cu caracter personal procesează datele personale ale clienților pentru a executa ordinele, serviciile oferite de către Vânzător prin mijloace electronice și în alte scopuri specificate în Regulament.
 3. Clientul își transferă în mod voluntar datele personale la Administratorul de date, însă rezervarea că nerealizarea datelor în procesul de înregistrare împiedică Clientul să introducă și să execute comanda, în cazul în care comanda este plasată fără înregistrarea unui cont client.
 4. Orice persoană care transmite vânzătorului datele sale cu caracter personal are dreptul de a accesa conținutul acestora și de a le corecta sau de a le elimina și, în cazurile prevăzute de lege, să ceară încetarea procesării datelor lor personale.
 5. Vânzătorul protejează informațiile personale care îi sunt furnizate și depune toate eforturile pentru a le proteja de accesul sau utilizarea neautorizată de către persoane neautorizate.

 

Proprietatea intelectuală

 1. Este posibil să nu utilizați materiale publicate pe site-ul magazinului (inclusiv fotografii și descrieri de mărfuri) fără permisiunea scrisă a Magazinului.

 

 • 8

Intrarea în vigoare și modificarea Regulamentelor

 1. Regulamentele intră în vigoare în ziua publicării pe site-ul magazinului.
 2. Aceste regulamente pot fi modificate.
 3. Modificările Termenilor vor fi publicate pe pagina magazinului.
 4. Modificările Termenilor vor fi trimise Clientului la adresa de e-mail indicată în comandă.
 5. Modificările aduse Regulamentului intră în vigoare la 14 zile de la publicarea acestuia, în modul specificat în sec. 3.
 6. Magazinul recunoaște că Clientul a acceptat modificarea Regulamentului, cu excepția cazului în care acesta a reziliat contractul până la expirarea perioadei indicate la alin. 5.

 

Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl